Burendag 2021 Zonneveld

Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. In 2021 vierden we Burendag op 25 september.

Het is het doel om zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen, om zo de buurten leuker, socialer en veiliger te maken. Dit door elkaar te ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt.

In elke buurt die mee doet, worden andere activiteiten georganiseerd, In de Blerickse wijk Annakamp was dat dit jaar in het bekende huis van de wijk “Zonneveld” Onder het genot van een lekker kopje koffie en iets lekker te eten, brachten de buren hier een gezellige middag door die geheel verzorgt werd door de “Bewoners voor Bewoners Annakamp” Deze groep vrijwilligers zet zich al geruime tijd, onder leiding van Nico Gubbels, belangeloos in voor de buren in de wijk Annakamp.

Foto’s Wijkoverleg Blerick – Burendag Annakampkamp huis van de wijk “Zonneveld” – Frans Schmitz © – 2021 www.fransschmitz.nl  2021

Geef een reactie