Wensauto De Bekkerie en Uw Wijkbus uit Tegelen winnen 2e prijs bij Onze Buurt

Beide Wensbus organisaties werken al enkele jaren samen op diverse vlakken, zo is ook de deelname aan Onze Buurt ontstaan.

Onze Buurt is een jaarlijkse actie van de woningcorporaties, verenigd in Ons Limburg, en uitgevoerd met hulp van de Provincie Limburg en het Oranje Fonds.

Onze buurt bevordert de leefbaarheid in Limburgse wijken en dorpen. Daarom reikt Onze Buurt jaarlijks een startkapitaal uit aan de beste buurtplannen

De gezamenlijke inzending van Wensauto De Bekkerie en Uw Wijkbus beschrijft hoe gezamenlijk de maandelijkse Uitjes worden georganiseerd en zo iedere keer weer aan ruim 70 inwoners een gezellige middag bezorgen.

Thuis opgehaald worden, een  heerlijke lunch en gezellige muziek en weer naar huisworen gebracht. Weer eens lekker ‘achter de geraniums vandaan’ en genieten van leuke dingen.

Wij zijn ontzettend blij met de cheque van 10.000 euro. 

Dit bedrag gaan we inzetten om de uitjes betaalbaar te houden voor de deelnemers, zodat een zo groot mogelijk groep kan deelnemen aan de uitstapjes.

De 100 vrijwilligers van Wensauto De Bekkerie en Uw Wijkbus maken het samen waar, iedere dag van de week weer met vervoer van deur tot deur en bij de uitstapjes. 

Is vrijwilliger zijn ook iets voor U?

Stichting Wensauto De Bekkerie, www.wensautodebekkerie.nl of 0636334118 (Jan Jaspers)

Stichting Uw Wijkbus, www.uwwijkbus.nl