De verhuizing is voorbij

Eindelijk is het zover. Na een week ploeteren en een groot gevecht aan te gaan, is de website van het Wijkoverleg Blerick verhuisd naar een nieuwe host.

Van waar het tumult, waarom verhuizen, alles was toch prima?

Op het eerste gezicht was alles idd prima. Maar omdat we steeds meer foto’s publiceren op de site van het Wijkoverleg Blerick, merkten we dat de host, bijzonder traag was. De gevolgen daar van zijn best wel groot wanrt wie wil er nu langer dan 2 seconden wachten op het laden van een pagina?

Dus na ruime overwogen te hebben, is besloten deze verhuizing aan te gaan. Dit gaat niet zonder schokken en of problemen. Er zijn vele zaken die veranderd moeten worden achter de schermen. Vandaar dat de pagina er herhaaldelijk uit leg en of een inhoud vertoonde die nogal sterk te wensen over liet.

Maar als alles goed is gegaan dan mogen er zich nu geen echte grote problemen meer voor doen bij het bekijken van de website.

Bij controle blijkt dat de website nu veel en veel sneller is

Mocht het zo zijn dat u wat dan ook voor een probleem tegen komt op de vernieuwde pagina, laat het ons dan direct weten en stuur ons een email

De vernieuwde site is een feit!

Deel hem, bekijk hem, reageer en laat ons weten wat jullie er van vinden. Bekijk ook de eerste uitgaves van de wijkkranten van Blerick.

Iedereen heel veel plezier en moscht het zo zijn dat iemand interessante foto’s wil delen hier of iets interessants te melden heeft, stuur dan een berichtje, de redactie van de publicaties van het Wijkoverleg Blerick zal dan beoordelen of deze info dan hier gedeeld kan worden.

Geef een reactie